SyamiLs

Siapa Aku

My photo
~a tiny little person with big inspiration~

My new part TiMe

Thursday, January 19, 2012

Model tak rela

Muka adalah ketat sebab kena paksa jadi model Longchamp untuk mama.Mama cakap kalau tak gayakan,mama tanak kawan.Sesungguhnya mama adalah kejam.HAHAHA!

Ps:saper berminat nak beli sila2 lah..original!

8 comments:

miSs inTerpReted said...

hahaha...comel je!!!

btw, i tried looking for the patch pony limited edition kat sini tapi dah habis. :(

fika79 said...

Kat sini byk lg aritu..now its -30-50% off depends on size..u pi paris nt ada rsnya..

Anonymous said...

hi babe, berapa ya??

fika79 said...

Maksud u yg mana yer?u can email me direct at nkmlz79@yahoo.com to know for the details:-)

Hanis MY said...

wahh mcm berminat tapiiiii mcm ssh je nak buat urusan pembayaran wuwuwu...

muka ketat pun shomel hehe...

Reen Tart Nenas said...

la ye ke... itu la dok jer baden-baden seminggu jalan sensorang la sbb husband keje kan. hehehe xpe la xde rezeki nak jumpa. amboiiii long champ. i pun sempat rembat satu masa kat munich tp beli design lain...

tp ramai kot kat sana pakai handbag tu.

fika79 said...

Hanis, kat nihon ada kan...
Reen:tula, i pun bloglking terlambat..hihi..kat sini budak sekolah pun pki longchamp:-)

Auntie Kemai said...

ehehhe aku pakai longchamp buat diapers bag wawa ..mmg best boleh letak mcm2x