SyamiLs

Siapa Aku

My photo
~a tiny little person with big inspiration~

My new part TiMe

Saturday, December 22, 2012

Melaka

Semalam habis jer jaga bebudak test,aku terus shoot ke Melaka.Saje je datang sini nak feeling-feeling cuti.Disebabkan hotel kat Melaka ni mahalnya mencekik darah,aku try cari 3star hotel yang nampak elok.So i found this hotel name Marvelux hotel dekat dengan Taman Kota Laksamana.Alhamdulillah hotel ni best and katil sangat sedap.Haha.Rasa tidur dengan nyenyak je malam tadi and bila bangun rasa fresh jer.Bilik air pun bersih,modern concept.So far belum ada apa nak komen lagik.

Sebab takde apa nak buat malam tadi,kitaorang p jalan Jonker Walk.Cuma takdela dapat masuk banyak kedai pelik2 disebabkan anak aku mendiva kata dia pening dan rasa nak muntah orang ramai sangat.But, I found many intresting souvenior and arts.Makcik pun fefeling tourist dok beli fridge magnet dengan keychain yang amat comel.

yang best smlm ada cina buat cam konsert kot.orang tua2 dok menyanyi dan joget caca.Sangat sweet.oklah, marila layan gambar saja.















3 comments:

norh said...

Teringin nak sampai ke jonker street..

harz harun said...

Dah bnyk kali pegi melaka..tp x pernah sempat jln2 kat jonker street tu...huuu

Reen Tart Nenas said...

ooo tempat wajib pegi kalo g melaka :)