ni entry basi..
aku masak-memasak ni Sabtu lepas.
tapi time aku nak attach gambo tak blh pulak.so aku peram jap entry nih.
saje lah kan blogspot dengki kat aku.(suruh aku study tuh..ngeh-ngeh)
btw, sbb ngidam punya pasal, aku dok beria masak ayam masak asam pedas..
walhal bahan2 dah beli lama dah..tersepuk dalam fridge tuh..
dengan semangat siap buat hidangan minum petang sekalik..
tapi cam tak jadi sangat, rasa dah ada,but mcm too dry kot..
mungkin sbb aku bakar kat dalam oven..
tapi jadikla buat hilang ketagih..
jomla layannn...
aku masak-memasak ni Sabtu lepas.
tapi time aku nak attach gambo tak blh pulak.so aku peram jap entry nih.
saje lah kan blogspot dengki kat aku.(suruh aku study tuh..ngeh-ngeh)
btw, sbb ngidam punya pasal, aku dok beria masak ayam masak asam pedas..
walhal bahan2 dah beli lama dah..tersepuk dalam fridge tuh..
dengan semangat siap buat hidangan minum petang sekalik..
tapi cam tak jadi sangat, rasa dah ada,but mcm too dry kot..
mungkin sbb aku bakar kat dalam oven..
tapi jadikla buat hilang ketagih..
jomla layannn...
2 comments:
owhhh tidakkkk terliurnya esp kuih cara berlauk tu...
oh no nashi pom best tetiba teringat nashi, dulu ada gak nk g nashi gari tapi kan mahal la pastu makan 2-3 biji sure dah kenyang sob sob... bestnya akak ada kawan yg ada ladang aiyokkk pengsan!
akak kan pnh study jepun wat la post pasal diff blaja sana n jepun pro n cons, saje nk thu hik2..hanis dah takde peluang dah nk blaja selain jepun ni...huhu
pandai ko buat cara blauk fika..kuih buka pose nih..lg banyak daun sup lg sedap..eh!
Post a Comment