SyamiLs

Siapa Aku

My photo
~a tiny little person with big inspiration~

My new part TiMe

Wednesday, February 25, 2009

facebook oh facebook

dah lama aku tak menulis..
ada idea tapi malas..sbb aku nih bukan terror sgt bab karangan nih..huh
by the waya smlm kat town karlsruhe ada satu carnival cam kereta berhias or orang berhias kot yg diadakan setiap tahun..
diorang panggil benda nih fasching..
so banyak gak ler aku posing sana sini utk amik gambar..nanti akan aku uploadkan ku ada kesempatan..

kira kira sebulan lepas aku teraddicted ngan facebook
and aku rasa aku asik berfacebook sampai keje semua tak menjadi..
so start 2minggu lepas aku dah set in my mind tak akan on facebook kat office unless waktu lunch
facebook ni cam berhantu laks..hehe..atau aku yg tak pandai mengagihkan masa kot..
tapi baru2 ni aku dapat jumpa ngan sorang cikgu yg kira aku akogare giler time sekolah dulu
memula sbb dia lelaki ngan handsome, pastu dia ajar memang best
dengan pengalaman dia dulu..best sungguh..
aku dapat score SPM aku paper arab pun memang thanx to him la..
dan antara sbb aku nak jugak belajar kat europe pun mungkin sbb cerita2 dia kot..hahha
somtimes aku rasa kenangan ni memang best
tak kira ke pahit ke manis, bila kita pndang balik sure kita rasa thats what a life was..

2 comments:

Kemai said...

hehe nat ..takpe main2x gak study mesti maintain ;P

Kemai said...

eh betul la nat ..FB mmg berhantu semlm aku leh lepak situ dr mlm sampai pagi haha..