SyamiLs

Siapa Aku

My photo
~a tiny little person with big inspiration~

My new part TiMe

Wednesday, July 13, 2011

Harry Potter The Deathly Hollow Part2

Awesome!Awesome!AWESOME!
Jalan cerita yang sangat menarik..Kesinambungan cerita best!Lakonan yang sangat berkesan from all characters!
WOWWWW!dun blame me k.
coz I'm one of the die hard fan.
aku dah baca buku dia, so bila aku tgk cerita ni review aku satu jer- EXCELLENT!!!!
Sepanjang cerita, kita akan bermain dgn emosi..just name it, sad moment-happy moment, action, funny, scared..
It's not only about the boy name Harry Potter, but everybody play the roles.
Semua hero..ok exaggerate..
Tapi seriously, they did a gud job.
Harry, Hermoine,Ron,Professor Mc Gonagles,Neville, mak Ron, semua best babe.
Plus, Harry Potter sangat handsome..haha..
aku memang suka muka2 jambu and nerdy but kashikoi (inteligent).
Apapun alasan org kata tak best, I gave 5 stars out of 5.
Habis jer tgk citer tu, aku rasa nak tgk lagi dan lagi.
Memang tak sia2 balik cepat, tinggalkan keje, redah hujan semata2 nak kejar tayangan pertama kat panggung..hehe
So, what are you waiting for, siapa yang agak2 suka citer mitos tuh silalah rajin2 ke panggung wayang, Dun miss the fun.
Enjoy guys!

ps: anak harry potter sangat comel..huhu

5 comments:

Janggel said...

Alamak dah tengok ker???? JELES!!!!!

Hanis MY said...

tak sabarnya nk tgk this weekend.... apa? hp ada anak? lg excited nk tgk ni hehe coz hanis tak pernah baca buku hp hik2 sila percaya...

fika79 said...

cepat2 pergi tgk..Prof.Snape pun sangat touching...

Muhammad Fadhli said...

best ker kak...

fika79 said...

Best.antara sequel dia yg akk rasa terbaik..