SyamiLs

Siapa Aku

My photo
~a tiny little person with big inspiration~

My new part TiMe

Friday, March 9, 2012

BF birthday celebration

syamil excited nak celebrate birthday pergi makan2 pastu tgk wayang.
at last bukan tgk wayang but dia berlari dalam wayang dgn besties dia, sampai aku rasa nak pelempang sorang2.
luckily sorang jer pakcik dalam wayang tu, and pakcik tu cikgu sukan.
so dia kata memang biasalah kanak2 baya tu nak explore memacam.
nasib baik.
yela, anak sendiri bolehla nak marah2.anak orang??matik kalau diaorang mengadu kat mak masing2.
aku berani marah noah jer, sbb dia dah bese ngan aku.
balik tu rasa penat sesangat.bukan sbb apa, sbb tahan marah.
malam tu birthday boy kena amukan, sampai nangis teresak2.
bad mom..haish!!
so my BF dah turn 7 last Tuesday.
dan bila aku tanya, bila dah tujuh tahun kena buat apa.
jawapan dia:
"kena semayang tiap2 waktu jangan tinggal, ngaji rajin2, dengar cakap mama, pastu kena jadi makin baik.baru boleh masuk syurga"
am i proud?yes of course!!!
semoga berterusan sampai akhir hayat!

Ps: syamil u are ahli syurga insyaallah!

mak tiri garang suruh buat homework sblm tgk wayang.

syamil kacau kawan sbb dia punya dah siap

nak makan pommes jer..aku suruh beli pizza tak mahu.

the birthday boy!

3 comments:

Kamalia said...

Fuh!! Ganas nak pelempang.. Hahah :). Esok celebrate kat sensapolis pulak ke?

fika79 said...

Haha..sakit jiwa,xtenang mak nk ngk wayang..esok celebrate kekunun je

Reen Tart Nenas said...

u know what, bile tingat german kan, mesti stress pasal nyesal tak shopping handbag bebanyak ari tu. erk, kirim boleh? hehehe

ngape la german tu jauhhhhhhhhhhhhhhh