SyamiLs

Siapa Aku

My photo
~a tiny little person with big inspiration~

My new part TiMe

Wednesday, June 13, 2012

Semangat masak

Semalam adalah soto ayam.
Hari ini kuih kasturi.
Sudah penat bersedih bermuram.
Mari masak makan sendiri.

Ewahhh..pantun ko!

8 comments:

DeLancrettLurpak said...

nampak no kena tgh stress, tu ada minyak kapak tepi soto, hehe

fika79 said...

Kann...ko tgk nota aku jdkan alas..memang dasar

Janggel said...

Aduhai sangat memikat selera juri sungguh soto ayam itu!!! Mungkin kalau dimakan, kuahsopnya seakan menari-nari di dalam mulut. :)

hazlynda kushairi said...

wowww mak, buat aku lapo tgk soto ni. boleh le bg resepi ;P

fika79 said...

Janggel..haha..ni adalah kerajinan yg julung2 kali.

Lynda, haha..mudah dah senang jer..nak ke?ko lagi terror kot.

Reen Tart Nenas said...

soto itu ngencesss bak kata org jawaaa

fika79 said...

reen: hahahha, soto memang peberet!

Mrs.Qarlista said...

bile dah bace2 blog ni baru bleh recall..last time when we had our 'conversation', you are still in German rite.. patutla takleh nak ingat bile mase pulak kenal bloggger tutor utm jugak ni..btw, gud luck settlekan phd..everything happen for a reason..risau jugak nak mulakan phd journey ni.. rase macam banyak pulak dah bazir mase ni..huhu..