SyamiLs

Siapa Aku

My photo
~a tiny little person with big inspiration~

My new part TiMe

Monday, January 3, 2011

its 2011

wow!its already 2011..how time flies..
(aku nak cakap how time dance boleh tak??)
bila tgk status org kat fb, im getting nervous.why??
sbb anak aku pun tahun ni nak masuk sekolah dah..but still dia tak tahu baca..hehe..ok takdela, tak nervous pun dia tak tahu baca..because i know he will learn the skill slowly..nothing to rush.walaupun aku cuak tgk bebudak kat mesia dah tahu macam2 but still i dont want to push my son.aku punya pendapat yang berbeza tentang pendidikan anak aku.(mesti akwan2 aku pelik tgk perempuan yang gile obses pasal study tulis camnih..hahah)
tapi apa yang aku cuak adalah, aku mula terpk nak masukkan anak aku kat mana nanti masa balik mesia.ehe..
mmg lama lagi, but i have to think about it starting from now on.
ooh..sangat memeningkan kepala aku.
maybe its simple kalau masukkan jer sekolah kebangsaan biasa but still kena choose sekolah yang agak bagus. sekolah bagus bukan bermaksud akademik aje, but akhlak pelajar.kalau banyak murid yang kaki pukul,ponteng..aiyakkkk!!cuak!cuak!
sangat buntu.(ok!dua tahun lagi untuk fikir)
tapi bila fikirkan balik, apapun bermula dari rumah..yang penting hubungan kita dengan anak kena sentiasa rapat kan??but still..pengaruh luar tu mainkan peranan jugak..aishhh...penin lagi..
by the way nak show to all of you his part of creativity..and i do proud of him cause i think he is very talented(sorry a, aku memang suka puji anak aku..tapi cuba tgk, agak2 korang boleh create camni tak?aku yang was a designer ni pun dok tergaru nak buat, then between that time he come with this..phewww!)

its a gryffindor!walaupun tak sama..he can create the image yang aku pun pk camner nak buat ni..

the harry potter..siap ada magic stick lagi..kalau pemilihan colour latar tu lain,lagi nampak superb!!

AND FINALLY

presenting the dance by him untuk mama yang sakit arituh...tgh aku dok sakit kepala macam nak pecah, terhibur dgn performance dia..ENJOY!!

video

3 comments:

Hanis MY said...

happy new year! alahaiiii tomey sgt!

miSs inTerpReted said...

alahai....your knight in shining armour memang very special la..hope to meet him one day.

he is so talented la...i tak leh pikir how to do that harry potter tu!!!

missbutterfly said...

cute la anak ko!!