SyamiLs

Siapa Aku

My photo
~a tiny little person with big inspiration~

My new part TiMe

Wednesday, January 27, 2010

sejuk sampai kebas..

pergh!!arini memangla tak berapa best
first, aku tertinggal train so kena tunggu 15minit utk next train, then sampai kat stesen bas takde kena tunggu 20min pulak..dah la sejuk gilerrrrrr sampai naik kebas hidung, pipi, muka, tangan...pastu sampai je office terbaca lak email psl lantikan DS51..
tensennye!!dahla memang tgh cam down skrg..rasa makinx1JUTA down..
kalau betullah apa yg dia cakap dalam surat tu memang nak complain giler2..
baik camni lari keje kat oversea pas habis Phd..Grrr....





ok..nak citer benda best lak..nak ucapkan congrate pada my lovely buddy Rozaihan Razali a.k.a Jehan yg baru dikurniakan baby boy on 25Jan2010..Semoga Abdullah Sufi menjadi anak yg soleh dan berbahagia didunia dan akhirat k:)



so cute erh baby, really menenangkan ;-)

1 comment:

RaiHan NiaGa said...

Alhamdulillah n thank you untuk doa yg dipanjatkan, amiin Ya Rabb. Semoga ko jg bahagia dunia akhirat.. Lambat sket reply post ni, anak aku dh setahun 4 bulan dah haha..