SyamiLs

Siapa Aku

My photo
~a tiny little person with big inspiration~

My new part TiMe

Sunday, July 4, 2010

Deutschland gegen Argentina 4-0

Bola! Bola!Bola!
Kalau time Germany lawan, harusla kan...
Die Hard Fan babes..selama ni tak hafal nama player..ha sekarang kan, aku dah hafal semua nama player..(nota exam tak hafal lak perempuan nih..heeeeee:P)
Semalam sblm game start, aku meang cuak2 giler.sbb mengikut prestasi Argentina sblm ni mmg nampak hebat sangat. SO aku berharap jerla German menang..sekurang kurangnya menang tipis pun jadi la..Masa mula2 Mueller score, aku still rasa berdebar..adoiii..rasa cam nak jeritttt TOLONG GOAL LAGI!TOLONG GOAL LAGI!!.sbbnya yerla Mueller goal kan masa minit ketiga tu..tak sempat panas kaki lagik..
Then nasib baik la pastu my favourite Klose berjaya mengambil peluang untuk menjaringkan goal, diikuti oleh Friedrich and then again Klose..Memang heabt kan Klose..I told u..Klose will never let me down..Oezil pun aku still respect sbb dia banyak assist. Untuk pertahanan, aku bgi tahniah kat Schweinsteiger and the Kapitan Philipp Lahm..AKU TABIK SPRING BEB!!! till this, Lahm mmg sangat hebat dalam pertahankan pintu goal..and kali ni jugak, sangat terbukti.. Korang main mmg cun a..Respect!!
Disebabkan fanatic, aku siap beli Jersey away yg hitam menawan itu hoccay!aku rasa final diorang akan main ngan Jersey hitam ni...Amacam??ada gaya??

comel??comel??

FINALLY UNTUK PEMINAT ARGENTS, sila nyanyi

DONT CRY FOR ME ARGENTINA!!!cheers!!

1 comment:

@rE-LonG said...

Hihi..menaG German ;)
my husband n adik pilih argentina..kT plih jerman..kT menaG..hihi..