SyamiLs

Siapa Aku

My photo
~a tiny little person with big inspiration~

My new part TiMe

Friday, June 18, 2010

Hancur Hatiku...

hancur!berkecai!tak terucapppp!!
sedih giler..tak tahu nak salahkan sapa.
dah berapa lama takde dalam kamus hidup, tetiba jer jadi..
but sebalik fikir macam aku cakap sebelum ni, segalanya Allah yang tentukan..
KUNFAYAKUN!!
so nothing impossible in this world..
so apa yang buatkan hancur hatiku nih????
apalagik kalau tak kerana WORLD CUP-German lawan Serb!!
Dahla Klose kena keluar sbb dapat red card, pastu 4kad kuning..WTH!!
aduihhh..hope pasnih dah tak kalah la Germany..tolongla..tolongla..
jangan ko hancurkan hatiku sekali lagik...
to Özil:Boleh tak main bagus skit????baru kena puji dah down..cettt!!!

5 comments:

Meqoren said...

knp klose p bolehh keluar lah.!!bodohnyer pengadil lah ini pemain terbaik germany kot.aish

fika79 said...

pengadil memang bangang..suka suki dia jer nak main bagi kad!!!marah betul!!tu semua ref dr spain!!arituh dah kalah, dengki!!!!

shaharil said...

bola tu memang ajaib. pengadil tu kadang kadang berat sebelah

fika79 said...

nice comment shaharil!!

Meqoren said...

bodoh gila tiba2 kad kuning pastu terus bagi kad merah.!!argh!!