SyamiLs

Siapa Aku

My photo
~a tiny little person with big inspiration~

My new part TiMe

Monday, October 19, 2009

rajin

Lately aku tersangat la rajin..
rajin mengupdate blog, rajin menegmas rumah dan jugak rajin buat kerja..
yeay..rasa best sbb dah jadi rajin tp kesannaya badan sakit giler
uhuk2..jgn sakit udohla yerk..
ni tgh bersemangat nak menghabiskan kerja2 yg pending before masuk tahun2 phd..
ooh sudah setahun rupanya saya ber Phd, macam tak perasan dan rasa cam tak buat apa lagik..
tidak2..kena bertambah rajin ni nampaknya..
ok, semalam Arsenal menang 3-1, seperti biasa pemain kesayangan Dear telah menyumbat the last gol...patutla Dear minat sgt..Arshavin ni power rupanya..haha:)
hari ni aku bangun pagi dengan rasa riang ria hati sbb smlm mimpi best..tak pernah mimpi best macam ni.ahaks..mimpi pun blh ubah mood org kan..ha, jangan tak caya semua..
so aku keluar umah dgn best dan bila tgk keadaan dah bertambah sejuk, froze everywhere dan ngk anak aku yg berbunga riang sbb tak sabar nak snow, aku pun rasa hati aku cam musim bunga gak..walhal takde apa pun yg best..
sampai sekolah syamil, baru tersedar yg beg sekolah dia takde, dan dgn hati terbuka aku telah pergi amik beg sekolah dan hantarkan ke sekolah balik semula.so hari ni aku bersenam lebih skit dr biasa..hehe..
dan pagi ni jugak aku telah minum dengan sengaja CAPPUCINO menyebabkan aku menggigil sampai ke thari..tula, pandai sangat dah tahu tak blh amik kaffein time lapar amik jugak..HA AMIK KO!!..ihiks..
so keje aku untuk arini dah selesai, aku kena mesh kan model and simulate pastu buat post processing..then blhla buat report untuk dihantar pada bos ku..
Kemudian minggu ni jugak kena buat slide presentation untuk present kat BIG BOSS..so deadline next week..uish sungguh penuh la schedule..
then nak kena buat satu lagi simulation dan report untuk project aku..
sebelum balik bercuti ni kenalah ALL OUT..
alamak itu belum lagi kena siapkan paper conference ku ituh....
so dengan bangganya aku bercita cita untuk tidur selama 4jam saja sehari bagi menyiapkan kerja kerja yg ada....
KERJA KERJA KERJA....best apa ada kerja...

2 comments:

azil.eid said...

arshavin is not only talented, but cute as well.. =)

aku pun fan gunners juge!

fika79 said...

azil..aku pun mula tak faham gak arshavin ni player camner, bila dah salu layan bola, ha barulah tahu kehebatannnya..